Hakkımızda & Yardım

Kimsiniz Siz?

ekitaptanitim.com sitesi olarak 2018 yılında faaliyete başladık ve Türkiye’deki fahiş kitap fiyatlarına tepki olarak ekitap meraklılarına bulabildiğimiz tüm PDF kitapları bir araya getirerek eşi benzeri görülmemiş bir kitap arşivi sunmayı amaçlıyoruz.

İnternetten Kitap Nasıl Okunur?

İnternetten kitap okumak isteyen ancak daha önce bu konuda hiçbir deneyimi olmayan kitap severler için hazırladığımız, beş bölümlük bir İnternetten Kitap Okuma Rehberi bulunuyor, aşağıdaki görsele tıklayarak ulaşabilirsiniz.

Kitapları Siz Mi Hazırlıyorsunuz?

Sitemizde yayınladığımız kitapları, internetteki çeşitli kaynaklardan ve sitelerden derleyerek bir araya getiriyoruz. Kitapların hiçbiri bizim tarafımızdan hazırlanmıyor, bir nevi aracı görevi görüyoruz.

Kitap İsteğinde Bulunabilir Miyiz?

Kitap isteklerinizi [email protected] adresine mail göndererek yapabilirsiniz, listemize aldığımız kitap isteğinizi en kısa zamanda temin edip paylaşmaya çalışacağımıza söz veriyoruz.

Kitap Nasıl İndirilir?

Sitemizde yer alan tüm kitaplar Yandex Disk üzerinde depolanmaktadır ve bu kitapları indirmek oldukça basittir.

Kitap sayfalarında yer alan E-Kitabı İndirmek İçin Tıklayın yazılı yeşil butona tıkladıktan sonra, açılan sayfada karşınıza reklamlar gelecektir. Bu reklamlar sitemize gelir elde edebilmek ve bu sayede daha iyi hizmet verebilmek amacıyla koymak zorunda olduğumuz 5 saniyelik kısa reklamlardır.

Yukarıdaki küçük görselde de anlatıldığı üzere, reklamların sona ermesini 5 saniye bekledikten sonra sağ üst köşede sarı renkli Geç butonu belirecektir. Bu butona tıklayarak ekitaba ulaşabilirsiniz.

Ekitapları Yandex Disk üzerinden indirebileceğiniz gibi, mevcut disk hesabınıza kaydedebilir ve online olarak da görüntüleyebilirsiniz. Yandex Disk üzerinde silinmiş olan, ulaşamadığınız ekitaplar için kitapların altına yorum bırakabilirsiniz.

Kitap İndirirken Reklam Çıkıyor?

Ssitemizde yer alan tüm kitaplar Yandex Disk üzerinde depolanmaktadır ve bu kitapları indirmek oldukça basittir.

Kitapları indirme linkine tıkladığınızda, Yandex linklerine ulaşmadan önce geçmeniz gereken 5 saniyelik basit reklamlar bulunmaktadır. Bu reklamlar, sitemizin masraflarını çıkarabilmek adına koyduğumuz zorunlu reklamlardır. Bizimle hiçbir ilgisi bulunmamaktadır. Reklamlar zaman zaman yanıltıcı ve aldatıcı olabilirler, bu yüzden dikkat etmenizi, telefon ve kredi kartı numaranız gibi hiçbir bilginizi paylaşmamanızı tavsiye ederiz

Size Kitap Gönderebilir Miyiz?

Arşivimizde bulunmayan kitapları, iletisim@ekitaptanitim.com adresine mail atarak sitemize eklenmesini sağlayabilirsiniz.

Sitenize Reklam Alıyor Musunuz?

Sitemize yönelik reklam teklifleriniz için iletisim@ekitaptanitim.com mail adresi üzerinden bizimle iletişim kurabilirsiniz.

“Hakkımızda & Yardım” üzerine bir yorum

Yorum yapın