Robyn Carr – Fısıldayan Kaya

Fısıldayan Kaya Kitap Kapağı Fısıldayan Kaya
Virgin River Serisi 3. Kitap
Robyn Carr
Epsilon Yayınevi
431

Birbirine sıkı sıkıya bağlı sakinleriyle Virgin River, kaybolmuş ruhlar için şimdiye kadar hep bir sığınak oldu. Ve yeni gelenler için her zaman yer var…
ABD Deniz Donanması'nda görev yapmış olan, Los Angeles Polis Departmanı memuru Mike Valenzuela görev sırasında ciddi şekilde yaralanmış ama umut ve çareyi Virgin River'da bulmuştu. Kasabanın ilk polisi olmayı kabul ettiğinde, bu kasabanın kalıcı bir sakini olduğunun farkındaydı artık. İki kere boşanmış ve birçok kadının gönlünü çalmıştı fakat denizci arkadaşlarının yakaladığı gibi mutlu bir ilişkinin, kalbini sonsuza dek ısıtacak özel bir kadının hasretini çekiyordu.
Çılgın bir suçlunun saldırısına maruz kalan Brie ölümün eşiğinden dönmüş, hayatı onun için tam bir kâbus olmuştu. Ne kadar cesur ve sert de olsa peşini bırakmayan korkularla yaşamaya mahkûmdu adeta.
Brie ağabeyini ziyaret için Virgin River'a geldiğinde hem Mike hem de onun için hayat sonsuza dek değişti. Mike sevdiği kadının acı dolu hatıralarını silmek için ölümü bile göze alacaktı.
"Robyn Carr, tutku ve merak duygusunun harmanlandığı harika aşk romanları yazıyor."
-New York Times çok satan yazarı Clive Cussler-


! ! ! KIRIK LİNK BİLDİR VEYA KİTAP İSTEMEK İÇİN TIKLAYIN !!!


“Robyn Carr – Fısıldayan Kaya” üzerine bir yorum

Yorum yapın